Λίστα αποδείξεων για την Φορολογική Δήλωση

Στο My-Money.gr μπορείτε δωρεάν, εύκολα και ανώνυμα να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό για να καταχωρείτε on-line και να διαχειρίζεστε το αρχείο των αποδείξεων που ζητάει το Υπουργείο Οικονομικών, μαζί με τη φορολογική δήλωση σας, προκειμένου να αυξήσετε το αφορολόγητο όριο σας.

Καταχωρείστε, Επιλέξτε, Τυπώστε...

Πλέον δεν χρειάζεστε χαρτιά, λίστες, κομπιουτεράκια, ελέγχους, διορθωτικά και μουτζούρες ή πρόχειρα φτιαγμένα excel. Απλά καταχωρείστε κάθε απόδειξη σας στο My-Money.gr, και στο τέλος του φορολογικού έτους, επιλέξτε τις αποδείξεις που θέλετε να συμπεριλάβετε και τυπώστε τη λίστα!

Εύκολα, Γρήγορα, Απλά...

Στη διαχείριση αποδείξεων του My-Money.gr, χρησιμοποιήσαμε τις πιο προηγμένες on-line τεχνολογίες για έναν και μόνο στόχο:

"Να είναι ο ευκολότερος, απλούστερος και γρηγορότερος τρόπος, για να διαχειριστεί κανείς τις αποδείξεις του"

Πως γίνεται

Ανοίξτε ΔΩΡΕΑΝ τον δικό σας λογαριασμό

 
Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο My-Money.gr είναι δωρεάν, γρήγορη και απλή. Συμπληρώνοντας απλά ένα e-mail και έναν κωδικό, θα έχετε σε δευτερόλεπτα τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό για να μπορείτε να καταχωρείτε τις αποδείξεις σας.

Καταχωρήστε κάθε σας απόδειξη

 
Το σύστημα εισαγωγής αποδείξεων του My-Money.gr, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πανεύκολο, να μειώνει την πληκτρολόγηση, και ταυτόχρονα να περιορίζει στο ελάχιστο τα πιθανά λάθη.

Επεξεργαστείτε τις αποδείξεις σας

 
Διαχειριστείτε τις αποδείξεις σας.
Αναζητήστε με απλά ή σύνθετα κριτήρια. Eλέγξτε, διορθώστε, ή διαγράψτε οποιαδήποτε απόδειξη. Επιλέξτε τις αποδείξεις που θέλετε να συμπεριλάβετε στη λίστα που θα υποβάλετε στην Εφορία.

Τυπώστε τη λίστα των αποδείξεων

 
Στo My-Money.gr μπορείτε να τυπώσετε τη λίστα με τις αποδείξεις σας, έτοιμη για τη φορολογική σας δήλωση. Φυσικά μπορείτε "κατεβάσετε" στο PC σας σε μορφή απλού κειμένου όλη τη λίστα των αποδείξεων σε μορφή κειμένου (.txt) ή Excel (.xls) για να την επεξεργαστείτε κι όπως αλλιώς θέλετε.

Πλεονεκτήματα

Συγκρίναμε οποιονδήποτε άλλο τρόπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς και σίγουρα το πετύχαμε!